GOSTOVANJA HUMANE ONE

RTS - na manifestaciji "GO FOR IT"

Najava PRVE GO FOR IT MANIFESTACIJE NA NACIONALNOJ FREKVENCIJI. Predsednica udruženja Humana Ona Jovana Stevanovski iz Pančeva uživo u jutarnjem programu najavljuje manifestaciju koja se prvi put održava u Srbiji i poručuje svojim sugrađanima da se pokrenu.

RTS - Jutarnji program "GO FOR IT"

Najava PRVE GO FOR IT MANIFESTACIJE NA NACIONALNOJ FREKVENCIJI. Predsednica udruženja Humana Ona Jovana Stevanovski iz Pančeva uživo u jutarnjem programu najavljuje manifestaciju koja se prvi put održava u Srbiji i poručuje svojim sugrađanima da se pokrenu.

RTV VOJVODINA - Jutarnji program "GO FOR IT"

NAJAVA MANIFESTACIJE GO FOR IT NA RTV VOJVODINI 🙂 Predsednica udruženja Humana Ona iz Pančeva, Jovana Stevanovski, uživo na jutarnjem programu najavila je prvu manifestaciju GO FOR IT za RTV Vojvodina. 

Preuzeto sa RTV Vojvodina

PRVA TV - na manifestaciji "Prva Pančevačka tucanijada Vaskršnjim jajima"

TV Prva je posetila našu Prvu Pančevačku tucanijadu vaskršnjim jajima koju je naše Udruženje Humana Ona organizovala zajedno sa sveštenstvom Hrama Preobraženja Gospodnjeg u porti Hrama u Pančevu.

RTV PANČEVO - na manifestaciji "Prva Pančevačka tucanijada Vaskršnjim jajima"​

RTV Pančevo je posetilo našu manifestaciju “Prvu pančevačku tucanijadu Vaskršnjim jajima” u kojoj je učestvovalo više od sto mališana i njihovih roditelja.

RTV PANČEVO -INFO PA "Prva Pančevačka tucanijada Vaskršnjim jajima"

Humana Ona razgovara o našem najvećem prazniku Vaskrsu i poziva svoje sugrađane da dodju na manifestaciju na kojoj kako mališani tako i odrasli mogu da očekuju velike i brojne nagrade.

Humane One na gostovanju u emisiji InfoPA kod Jasmine na TV Pančevo

Humane One ponovo na gostovanju kod predivne Jasmine. Tom prilikom Humana Ona je najavila humanitarnu manifestaciju pod nazivom „Humano Jaje-Tvrdo Jaje“, koje će se održati na dan Vaskrsa 28.4.2019.godine sa početkom u 16:30 i pozvala sve sugrađane da dodju u što većem broju da se takmičimo i zabavljamo.

U pitanju je pančevačka tucanijada za decu i odrasle, takmičenje za koje smo pripremile veliki broj nagrada. Dođite da zajedno proslavimo ovaj veliki praznik za sve nas i da zajedno pokažemo našoj deci kako izgleda biti human i radostan.

Mesto: Hram Preobraženja Gospodnjeg, Margita, Pančevo

Humana Ona na gostovanju u emisiji InfoPA kod Jasmine na TV Pančevo

Žensko telo i njegovo reproduktivno zdravlje nisu intimna, niti ženska stvar, već “strateška, nacionalna stvar”. Više od godinu dana, žensko telo i pravo na njega u Srbiji, ne prestaje da bude bojno polje za različite rasprave i manipulacije, a konkretnog rešenja nema niti se nazire. Svedočimo raznim bitkama koja država ne baš uspešno bije za natalitet. Ukoliko zaista želimo da se izborimo sa natalitetom u Srbiji, za koji sama država ističe da je od prioriteta za opstanak nacije, nemojmo da zaboravimo da samo “zdrava žena – rađa zdravu naciju”. Svi smo svesni činjenice da zdrava žena, znači zdrava porodica, zdrava porodica znači, zdrava nacija. A stanje u našem zdravstvu je takvo da se dovelo u pitanje osnovno pravo žene na bezbednost, blagovremeni i humani tretman u institucijama čija je osnovna delatnost da brinu o njihovom zdravlju. Pokretanje akcije “Zdrava Žena – Zdravo Društvo” je odgovor na apel za pomoć, velikog broja žena koje su pretrpele matretiranja i nehuman tretman u zdravstvenim ustanovama Srbije. Svesni smo da je ovo ambiciozan pokušaj da se prekine ćutanje u svetu letargije, ali isto tako smo svesni, da ako niko neće, neko mora.