Otvaranje 3. sezone kampa vodenih sportova
"NUMBER ONE"

Vaterpolo je sport kojim se Srbija ponosi, a vaterpolisti su za naš narod “vesnici lepih vesti”, najtrofejniji i najviše puta sa osmesima dočekivani sportisti.

Sa radošću smo prihvatili poziv da podržimo i prisustvujemo otvaranju nove sezone kampa vodenih sportova “Number one” koje će upravo voditi jedni od  najtrofejnijih vaterpolista sveta, Nikola Rađen i Igor Milanović. Naravno, kako su naši vaterpolisti primer humanosti i prijateljstva, ovaj kamp su podržali i svetski asovi poput Andrije Prlainovića, Duška Pijetlovića i mnogi drugi.

 

Kamp će i ove godine posetiti oko 150 dečaka i devojčica iz celog sveta. Kako je ovo kamp vodenih sportova, ujedno su im na raspolaganju vaterpolo, plivanje i sinhrono plivanje- koje je devojčicama posebno interesantno. Odavde će poneti nova znanja, ali i lepe uspomene sa novim prijateljima iz celog sveta.

Naši sportisti će im, svojim primerom, takođe prenositi koliko su timski rad, humanost i vanserijska izdržljivst bitni faktori na putu do svetskog ordenja. A verujte, oni to najbolje znaju.

U intervjuu za Humanu, pogledajte šta nam je o tome rekao Nikola Rađen

“Uvek imajte na umu da je Vaša sopstvena odluka da uspete, važnija od bilo koje druge!” A.Linkoln

#budimohumaniuradimoneštozasebe