EU Projekti - Trening Nabavke po EU PRAG procedurama - EDUKACIJA I USAVRŠAVANJE

Humana Ona je žena koja je svesna da investicija u znanje nikada nije promašena investicija.

Znamo da EU ima mnogo otvorenih konkursa na koje udruženja mogu da se prijave sa svojim projektima I da uz sufinansiranje iz EU fondova mogu da realizuju svoje ideje, tako smo mi brže bolje želele da steknemo sva znanja koja su potrebna kako bismo na najbolji mogući način I najkvalitetnije mogli da odgovorimo na sve zahteve EU kada je u pitanju pisanje projekata, prijave I popunjavanje konkursne dokumentacije I sve ostalo.

Kada spomente EU projekte u Srbiji prvi odgovor je EU Projekti agencija, ni manje ni više vlasnik agencije je naš sugrađanin Vladimir Pandurov, nagrađivani autor, predavač I menadžer medjunarodnih projekata sa više od 17 godina iskustva u programima evropskih integracija I razvojne pomoći širom Centralne I Jugoistočne Evrope, Turske, Bliskog istoka I regiona Kavkaza. Ispred Delegacije EU u Srbiji, imenovan je za eksperta u oblasti EU fondova malih I srednjih preduzeća I inovacija „Tima Evropa Srbija”. „Tim Evropa Srbija” je nova mreža nacionalnih eksperata koji su specijalizovani za teme u vezi sa Evropskom unijom i profesionalno se bave navedenim oblastima.

Sa svojim usavršavanjem počeli smo još 2016.godine a ove godine završili smo poslednji modul I dobili sertifikat za rad.

Fenomenalno iskustvo u radu sa Vladimirom, osobom koja toliko iskustva ima iza sebe, da ne postoji tema sa kojom on ne može da barata. Mnoštvo primera iz prakse, vrlo konkretnih I jasnih, koncipiranih I sažetih tako da ne postoji šansa da se ne upamte. Naravno, njegova otvorenost I duhovitost svako predavanje učini nezaboravnim. Pa tako I tema koja je inače prilično suvoparna I strogo formalna, deluje kao igra I lako pamtljiva.

Edukacije su još interesantnije iz razloga što su uvek interaktivne, gde svi jednako učestvujemo sa pitanjima, iskustvima, nedoumicama I odmah ih rešavamo.

Iskustvo koje ćemo sigurno I uvek preporučiti svima onima koji žele da se upuste u pisanje projekata.

Zahvalne smo na ovom iskustvu I ponosne što smo postale sertifikovane za ovu oblast.

Veliko hvala I svim učesnicima koji su doprineli da sve edukacije budu tako uspešne.

Radujemo se pisanju našeg prvog projekta čiji će donator biti upravo Evropska Unija.