European Dobermann All Star Grand Prix
i
Humana Ona

Fantastičan sunčan dan je najlepše provesti u prirodi, još ako smo okruženi divnim psima ugođaj je potpun. Ove nedelje je Humana Ona dala svoju podršku divnoj manifestaciji, specijalizovanoj izlozbi rase Doberman, jedne od najvećih u Evropi.

Izložba je održana u sećanje na jednog od najvećih svetskih odgajivača dobermana- Gabrielle Prosperi-ja. Iako italijanskog porekla, za života je svetu bio odgajivač za primer, te su  ovu izložbu organizatori pripremili u njegovu čast. Iako su pred sobom imali veliki izazov, višedecenijski šampionski odgajivači Giddy Blossom Dobermann Kennel i Altobello Dobermann Kennel su opravdali svoje najviše pozicije u svetskom odgoju dobermana.

Humana Ona je sa radošću prihvatila da bude deo ove celodnevne manifestacije i sa svetskim odgajivačima diskutuje o zdravlju i odgoju pasa- šampiona. Veliki akcenat u našim diskusijama je pristup lečenju pasa i glavna tema je bila kako spojiti alternativnu sa klasičnom medicinom u cilju što efektnijih rezultata.

Specifično je da je humanost među profesionalcima, u većini slučajeva podrazumevan segment života, i  da takvi ljudi treba da budu primer ostalima. 

Revijalni deo je počeo u prepodnevnim časovima, samo finale je trajalo do kasnih večernjih časova. Imali smo priliku da uživamo u izlaganju aktuelnih i budućih svetskih šampiona. Kako je samo takmičenje svetskog ranga, pored naših učesnika, bilo je naravno gostiju iz Crne Gore, Grčke, Makedonije, Turske, Hrvatske, Izraela, Madjarske, Italije, Slovenije, Republike Srpske, Rusije, Rumunije, Ukrajine I Velike Britanije..

Slika 1.Humana Ona sa počasnom šampionkom- Theodora Titta di Altobello, sa vlasnikom Aleksandar Giddy Blossom i počasnim sudijama Natalia Solovyova, Jelena Pipira i Simon Baranja. Slika 2. Humana Ona sa odgajivačem Kappa Velorum Dobermann Kennel

Veliko nam je zadovoljstvo što smo podržali ovako divnu i značajnu manifestaciju, na kojoj su čista dobrota i ljubav iznad svega, a naši četvoronožni prijatelji su tu da nas na to svakodnevno podsećaju.

Ako ljubav dajete, samo se ljubavi nadajte.

#budimohumaniučinimonestozasebe

“On je tvoj prijatelj, tvoj partner, tvoj branitelj, tvoj pas. Ti si njegov život, njegova ljubav, njegov vođa. On će biti tvoj, veran i iskren, do posljednjeg daha. Budi dostojan njegove odanosti.”

Slika1 Humana Ona sa predsednikom kinološkog saveza Makedonije Jordan Hristovski odgajivačnica Schfarze Kraft Dobermanns 

Slika2. Humane sa divnim damama iz odgajivačnice Angel of Shaytan