Srpska Kraljevska Akademija naučnika i umetnika predstavila je knjigu " Istinom protiv mitova" autora Majkla Blagoja Radenkovića

U prostorijama gradske biblioteke u Pančevu, ne retko se održavaju razne književne večeri. Humana Ona je vrlo čest gost na raznim predavanjima, pa tako nije propustila ni ovo književno veče, koje je bilo odeveno istorijskom tematikom.

Humana Ona pored svih ciljeva udruženja koje ima, takođe zastupa i zalaže se za očuvanje istorije, duha i tradicije kod mladih.

Ovo književno veče posebno su ukrasile dame – članice Srpske Kraljevske akademije naučnika i umetnika gospodja Divna Čanačević koja je napravila izuzetan uvod i predstavila akademika gospođu Darinku Vučinić.

Darinka je na vrlo svojevrsan način predstavila knjigu, predavanje je bilo toliko inspirativno i interesantno da je sat vremena, činilo se, proletelo.

Tema sama po sebi je vrlo važna i gospođa Darinka ju je iznela na najbolji mogući način. 

Narednog meseca gospođa Darinka biće jedan od naših predavača na predavanjima koje Humana Ona ima u planu da sprvede  narednih meseci.

Zahvaljujemo se obema na predivnoj književnoj večeri, kao i Dejanu Bosniću direktoru i organizatoru programa gradske biblioteke u Pančevu.