PRVI HUMANI BAZAR U PANČEVU

PRVI HUMANI BAZAR održava se u okviru manifestacije „Dani Vajferta 2019“ koje Turistička Organizacija Pančeva već nekoliko godina uspešno realizuje. 

Ove godine, Turistička Organizacija Pančeva kroz manifestaciju „Dani Vajferta 2019“ je pokazala da je društveno odgovorna i da je spremna da da svoju podršku i humani doprinos za svoje sugrađane.

Turistička Organizacija Pančeva je i samostalno organizovala nekoliko akcija za pružanje pomoći i podrške socijalno i ekonomski ugroženim porodicama iz Pančeva i sa velikom radošću i entuzijazmom je prihvatila našu zajedničku akciju upravo u vreme održavanja, sada već jedne od najvećih manifestacija u našem gradu kao što je manifestacija „Dani Vajferta 2019“.

Ideja humanog bazara je da pre svega POMOGNEMO JEDNI DRUGIMA, da pokažemo da smo humani, da nismo zaboravili na one kojima je podrška potrebna, da želimo da budemo PROMENA KOJU ŽELIMO DA VIDIMO.

Svako od nas za sebe, za svoje bližnje, za svoje komšije i sugrađane, želi lep i dostojanstven život, a upravo to i jeste i misija i vizija manifestacije „Humani Bazar“.

Ove godine Turistička Organizacija Pančeva je za „Humani Bazar“ odvojila 6 humanih štandova, na kome će biti izložena garderoba nova i polovna, za stare i mlade, za decu i bebice, koja će se prodavati po simboličnim cenama od 50-500 dinara i sav prilog se ubacuje u donatorske kutije koje će biti postavljene na svakom štandu. Imaćemo i štand na kome će biti izložene sve kićanke za venčanje, kao i specijalno iznenadjenje dve venčanice koje će tog dana moći da se probaju, a ukoliko neka devojka odluči da je kupi, taj novac takođe ide u humanitarne svrhe. Biće tu i puno slatkiša i još raznih iznendjenja.

Svako ko bude želeo da da svoj humani doprinos dobiće zahvalnicu 🙂

Dragi naši sugrađani, dođite da se družimo, da uživamo u muzici i zajedno pokažemo da verujemo u lep i dostojanstvenn život, da smo tu da jedni drugima pomognemo da se to ostvari.

VELIKO HVALA SVIMA KOJI SU PODRŽALI MANIFESTACIJU 🙂

ZAHVALJUJEMO SE TURISTIČKOJ ORGANIZACIJI PANČEVA KOJA NAS JE PODRŽALA I NA NAJPROFESIONALNIJI I NAJBOLJI NAČIN IZAŠLA U SUSRET SVIM ZAHTEVIMA, KAKO RUKOVODSTVO TAKO I SVE OSTALE KOLEGE IZ TOPA POKAZALI SU DA SU PRE SVEGA INSTITUCIJA KOJA JE DRUŠTVENO ODGOVORNA I HUMANA.

ZAHVALJUJEMO SE I RTV VOJVODINA KOJA JE MEDIJSKI PODRŽALA PRVI HUMANI BAZAR.

ZAHVALJUJEMO SE SVIM NAŠIM SUGRAĐANIMA KOJI SU, MORAMO PRIZATI, SE U VELIKOM BROJU UKLJUČILI I PODRŽALI PRVI HUMANI BAZAR.

VERUJEMO DA SMO POKAZALI I OVOG PUTA DA JE HUMANOST IZNAD SVEGA.

VERUJEMO DA ĆE SE NAREDNE GODINE UKLJUČITI PRIVREDA, U DELU SVOJE DRUŠTVENE ODGOVORNOSTI, PREPOZNATI OVAJ DOGAĐAJ I AKTIVNO SE UKLJUČITI.

Pogledajte fotografije sa događaja