U Novoj godini ne zaboravite dar za sebe

Ne zaboravite sebi darovati poštovanje koje više od svega zaslužujete. Poštovanje u kojem životne prioritete i osobe koje vas vole nećete pretpostaviti nekim tričarijama koje vam samo oduzimaju dragoceno vreme, poštovanje u kojem se nećete pitati šta će vam drugi reći za vaše potrebe, želje i snove jer ćete početi više razmišljati kako se osećate u svojoj koži, a manje se opterećivati mislima što se nalazi u tuđoj glavi.

Ne zaboravite sebi darovati viziju kakav vaš život treba biti. Lako je živeti iz dana u dan, bez plana i cilja, ali takav put ne donosi neko dugoročno ispunjenje već samo pitanje na kraju dana gde je prošlo vaše vreme i što ste radili. Ne zaboravite sebi darovati priliku da bolje upoznate sebe, da se odvojite neko vreme od sveta, i u tišini izaberete u što ćete verovati, kome ćete pokloniti svoje srce i poverenje, kakvim ćete se emocijama okružiti.

Ne zaboravite sebi darovati mogućnost da date maksimum od sebe. Nemojte se zadovoljavati minimumom, on stvara frustraciju, ogorčenost, nezadovoljstvo, samosouđivanje. Kad riskirajući date sve od sebe pomaknut ćete granice i shvatiti da ste kod sebe stvorili najbolju formu koja će puniti osećajem sreće i zadovoljstva. A kada počnu pristizati rezultati uloženog truda s ponosom će te se nazvati sretnim čovekom.

I na kraju ne zaboravite sebi darovati pravo da budete srećni bez obzira šta se u vašem životu događalo. Neće uvek cvetati ruže, niti će put pred vama uvek teći glatko. Doći će dani kada ćete se tako grčevito trebati držati obećanja datog sebi, ali ako u tom trenutku uspete, život će za vas postati pustolovina, postat će prostor gde ćete svakoga dana moći očekivati nova čuda i doista uživati u njihovom pojavljivanju.

Srećno vam bilo.

S ljubavlju

Humane One